Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Ajankohtaista » Uuden toimitusjohtajan terveiset ja kiitokset pitkäaikaiselle toimitusjohtajalle Martti Hinkkaselle

Uuden toimitusjohtajan terveiset ja kiitokset pitkäaikaiselle toimitusjohtajalle Martti Hinkkaselle

Saan kunnian aloittaa RIA-Majat Oy:n toimitusjohtajana 1.9.2023 yhtiön pitkäaikaisen toimitusjohtajan RI Martti Hinkkasen jäädessä tehtävästä ”eläkkeelle” vajaan 20 vuoden jälkeen. Martilla tuli lauantaina 19.8.2023 pidetyssä majayhtiön hallituksen kokouksessa 100. käynti majoilla, joka on huikea määrä. Kiitos Martille erinomaisesta majayhtiön eteen tehdystä työstä! Yhtälailla kiitokset kuuluvat myös Arjalle, joka on ollut vuosien saatossa apuna ja tukena lukuisissa majoilla järjestetyissä tapahtumissa!

Martti hallituksen kokouksen 19.8.2023 kiinteistökatselmuksen yhteydessä kirjaamassa havaintoja laavupaikalta.

Täällä Ylläksen Äkäslompolossa sijaitseva RIA-Majat on tosiaan hyvässä kunnossa ja käyttöasteeltaan elää parasta aikaa. Majayhtiön talous on myös vahva ja suunnitelmissa olevat peruskorjaukset voidaan toteuttaa lähivuosien kuluessa. Ensi vuodelle 2024 tulemme toteuttamaan päärakennuksen vesikatteen uusimisen ja salaojien tekemisen, jotka rakennusvaiheessa on jätetty suunnittelematta ja toteuttamatta silloisen tavan mukaisesti. Toki myös käyttäjien mukavuustekijät meidän tulee ottaa huomioon ja pitää huolta siitä, että tilojen toiminnallisuus vastaa riittävällä tavalla käyttäjien tarpeita ja toiveita. RIA-Majat löytyvät myös Facebookista ja WhatsAppillakin saa jatkossa pidettyä yhteyttä.

Olen itse ollut majoilla eri rooleissa sen alkuajoista lähtien ja Albertvillen olympiakiekkoturnausta tuli majoilla katsottua helmikuussa 1992, joten paikat ovat tulleet kohtalaisen tutuiksi. Nyt kun kiinteistöä katsoo uusin silmin tästä alkavasta roolista käsin, niin huomaa kuinka paljon ja merkityksellistä vapaaehtoistyötä rialaiset ovat tehneet majojen eteen. Toivottavasti pystyn jatkamaan osaltani tästä hyvää rialaista perinnettä ja ainakin ensi kesän senioritalkoot tullaan järjestämään elokuussa 2024!

Ylläs myös kehittyy ja alueelle syntyy entistä enemmän koko vuodelle suunnattua toimintaa. Myös palveluverkosto kehittyy ja siitä yritän saada hyötyjä RIA-Majojen käyttäjien tarpeisiin. Aika näyttää, kuinka hyvin siinä onnistumme.

Tervetuloa majoille nauttimaan Lapin lumosta!

RI Ville Sivunen