Siirry suoraan sisältöön

RIA-Majat

Viihtyisää majoitusta
Lapin maisemissa Ylläksellä

RIA-Majojen varaus- ja maksuehdot

RIA-Majat Oy:n hallitus on kokouksessaan hyväksynyt nämä periaatteet 16.3.2024.

RIA-Majojen varaus- ja laskutusehdot

 1. Varaukset tehdään sähköisesti yhtiön nettisivujen varauskalenteriin. Varaaja vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta ja sähköpostiosoitteen toimivuudesta (laskutus tapahtuu vain sähköisesti ellei muuta erikseen sovita).
 2. Varaus, josta varausmaksu on ajallaan maksettu, sitoo majayhtiötä.
 3. Varausmaksu laskutetaan 2 kuukauden kuluessa varaustapahtumasta, riippumatta siitä milloin majoitustapahtuma on.
 4. Varausmaksu on huoneiden osalta 100 € / huone / vko ja huoneistojen osalta 150 € / huoneisto / vko
 5. Maksamaton varauslasku muistutetaan kerran, jonka jälkeen maksamaton varauslasku peruuttaa tehdyn varauksen.
 6. Loppulasku laskutetaan niin, että laskun maksuaika päättyy noin 30 pv ennen majoituksen alkua.
 7. Alle 200 euron laskut laskutetaan yhdessä erässä, ilman erillistä varausmaksua varauksen yhteydessä.
 8. Erityistilanteista päättää majayhtiön toimitusjohtaja.
 9. Lupa avaimien saantiin annetaan sitten, kun loppulasku on maksettu.
 10. Sesonkikaudelle (viikot 8 – 16) voidaan varata majoitustilaa ennakkoon vain täysiä viikkoja (la-la).
 11. Yhtä viikkoa lyhyempiä jaksoja sesonkikaudelle (viikot 8 – 16) ei voida varata ennakkoon kuin enintään neljä viikkoa ennen ajateltua majoitusta. Tällaiset varaukset laskutetaan yhdessä erässä heti ja maksuaika on heti.
 12. Viikko vaihtuu lauantaina niin, että lähtijä luovuttaa avaimet YlläsAvaimeen klo 12 mennessä ja uusi tulija saa avaimet klo 14.00 alkaen.
 13. Majan myynnissä huomioidaan aina hyvä asiakaspalvelu ja liiketaloudelliset periaatteet. Omistajien kanssa tässä mainittuja ehtoja sovelletaan varaus- ja tapauskohtaisesti.
 14. Hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron (10%). Mahdollinen lainsäädännöllinen muutos huomioidaan loppulaskun yhteydessä hintoja korottavana tai vähentävänä tekijänä. Jo laskutettuja summia ei muuteta.
 15. Jäsenhinnalla (RIA tai muu RIA-Liiton sopimusyhteistyökumppani) varatuissa tulee varauksen tehneen olla virallisesti RIA:n paikallisyhdistyksen (tai sopimusyhteistyökumppanijärjestön) jäsen ja tämä pitää pystyä todentamaan tarvittaessa. Varauksen laskutus osoitetaan vain jäsenelle, jonka tulee suorittaa myös varsinaiset laskujen maksut majayhtiön tilille. Jäsenen on oltava myös majoittuneena majoilla varauksen aikana.

RIA-Majojen varausten peruutusehdot

 1. Mikäli peruutus tapahtuu vähintään 60 pv ennen majoituksen alkua, peritään toimistokulut, jotka ovat 10 % täydestä majoituslaskusta.
 2. Myöhemmin kuin 60 pv ennen majoituksen alkua tapahtuneesta peruutuksesta peritään varausmaksu. Mikäli avointa varausmaksua ei ole maksettu tähän mennessä (60 pv ennen majoituksen alkua), varaus peruuntuu automaattisesti viimeistään tässä vaiheessa.
 3. Myöhemmin kuin 30 pv ennen majoituksen alkua tapahtuneesta peruutuksesta peritään koko majoitusmaksu. Sairaustapauksen sattuessa on esitettävä lääkärintodistus. Tällöin peritään toimistokulut (10 % täydestä majoitusmaksusta).
 4. Peruutus tulee tehdä aina sähköisesti / kirjallisesti osoitteella:

RIA-Majat Oy
Ville Sivunen
riamajat@gmail.com
p. 040 535 1479
Niittäjäntie 8, 01660 Vantaa