Siirry suoraan sisältöön

RIA-Majat

Viihtyisää majoitusta
Lapin maisemissa Ylläksellä

Majoitustilat

RIA-Majat sijaitsee tunturille nousevan tien läheisyydessä Röhkömukan alueella osoitteessa Vasatie 3. Tontilla on kaksi majoitusrakennusta, laavu, puuliiteri ja jätekatos sekä lämmityspistokkein varustetut autopaikat.

RIA-Majojen historiaa

Rakennukset on suunnitellut rovaniemeläinen RA Jukka Teppo ja ne valmistuivat 1992. Vuosien kuluessa modernisoidut ja varustellut RIA-Majat tarjoavat edullisen paikan loman viettoon. Päärakennuksessa on erillisten käytävien varrella kaksi kolmen hengen huonetta ja viisi kahden huonetta. Jokaisessa huoneessa on oma wc-suihkuhuone sekä jääkaappi. Yhteistiloina kaksipuolinen keittiö, olohuone, jossa takka ja TV, saunatilat sekä huoltotilat.

Ylämajassa on neljä 4-6 -hengen huoneistoa, joissa on tupakeittiö, erillinen makuuhuone, parvi ja wc. Kahdella huoneistolla on yhteinen sauna ja suihkuhuone. Huoneistojen välisestä käytävästä pääsee yhteiseen huoltohuoneeseen.

Langaton Internet-yhteys toimii molemmissa rakennuksissa. Kotieläimien tuonti ylämajaan ei ole sallittua koska osa tiloista on yhteiskäytössä. Ylämajan huoneistoihin 10 ja 11 on mahdollista tuoda lemmikkieläin.

Pihapiiriin kuuluu laavu, missä voi pitää tulia, keittää nokipannukahvit ja nauttia Lapin tunnelmasta vaikkapa lettuja paistaen.